Independence Day: Resurgence (Film 2016)

Film "Independence Day 2: Resurgence" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul thriler de actiune "Independence Day: Renaştere". Actorii principali in filmul "Independence Day 2": Liam Hemsworth, Jeff Goldblum si Bill Pullman.

Actori: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Joey King, Maika Monroe, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Brent Spiner

Regizor: Roland Emmerich

Scenaristi: Nicolas Wright, James A. Woods, Roland Emmerich

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF

Data de lansare:
In America - 24 Iunie 2016
In Romania - 24 Iunie 2016

Tip de ecran: normal

AKA:
Independence Day 2
ID Forever Part 1
Independence Day Sequel

Citate - din trailer
Dr. Catherine Marceaux catre David Levinson: Am gasit ceva acolo sus, ceva ce numai tu vei intelege.

Presedintele Whitmore: Astazi, din nou veti lupta pentru libertatea noastra... Nu impotriva tiraniei, opresiuni sau persecutiei... ci impotriva anihilarii. Si daca vom castiga ziua asta, 4 iulie nu va mai fi cunoscuta drept o sarbatoare americana, ci ziua in care lumea toata a declarat intr-o singura voce: "Nu vom merge linistiti catre noapte!" Nu vom disparea fara lupta! Vom merge inante! Vom supravietui!
Astazi sarbatorim ziua...

Producator: Twentieth Century Fox Film Corporation

Descriere film:
La 20 de ani de la prima invazie extraterestra, planeta Pamant are parte de o noua invazie extra solara. Va fi omenirea in stare sa supravietuiasca iar?

Au trecut mulți ani de la ultima luptă a omenirii pentru supraviețuire în fața atacurilor extraterestre, dar amenințarea a rămas mereu asupra Planetei. Cu toate că națiunile de pe Pământ au folosit tehnologia extraterestră pentru a consolida apărarea planetei, măsurile luate nu sunt suficiente atunci când o nouă invazie se abate asupra Terrei. Singura șansă a umanității de a învinge extratereștrii și a evita extincția speciei stă în ingeniozitatea câtorva oameni curajoși.


Trailerul filmului "Independence Day: Resurgence" (2016)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3