Joi 2 octombrie la ProTV incepe "Las Fierbinti" sezonul 6

Incepand de joi 2 octombrie 2014 incepe la televiziunea ProTV sezonul 6 din serialul romanesc "Las Fierbinti". Pro TV va transmite cate doua episoade in fiecare joi de la ora 20:30.

Serialul care a revolutionat comedia in Romania revine din 2 octombrie, la ProTV!

Noul sezon din Las Fierbinti va aduce portie dubla de comedie, fiind difuzate doua episoade, in fiecare joi, de la 20.30.

Cele mai simpatice personaje din productia de la PRO TV se pregatesc sa dea nastere altor si altor situatii pline de umor, puse pe hartie de scenaristul Mimi Branescu si coordonate de regizorul Dragos Buliga.


Promo realizat de Pro TV pentru sezonul 6 din serialul "Las Fierbinti"


Dorel: "Am un nou look, iar sezonul 6 este despre mine si numai despre mine. Vreau sa salvez lumea prin putere si credinta".

Giani: "O sa salvez lumea clar, linistit, stati fara grija. O noutate e, uite, parul meu verde si cum ma imbrac. Imi schimb stilul putin".

Bobita: "Nu va mai uitati la sezonul 6, ca nu mai e. Noi aici ne strangem asa ca nebunii. Ma trezesc dimineata din instinct de ani de zile. Ma intreaba unde te duci? La Fierbinti. Pai, ce faci acolo? Dracu stie, ne intalnim: salut Geani, noroc Bobita, ha, ha ha, am plecat. Baai, dar Mimi scrie ca prostu, iar a mai scris un sezon, dar nu se mai face... ehh ce sa-i faci".

las-fierbinti-bobita-sezonul-al-saselea

“Lasand hazul la o parte, tin sa va spun ca in opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi pana acum. Interesant mi se pare faptul ca in acest al saselea sezon personajele interactioneaza mai mult intre ele, adica se mai renunta la “bisericute”. Cu alte cuvinte, il veti vedea pe Bobita carciumarul in diverse situatii comice alaturi de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Si mai cred ca “Las Fierbinti” nu o sa se opreasca aici, poate doar cand lumea nu va mai dori sa rada. Noi continuam filmarile si povestea “Las Fierbinti” merge mai departe”, a mai spus Bobonete.

Sursa: ProTV

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3