Emma Watson, Rupert Grint şi Daniel Radcliffe au inceput promovarea ultimei parti a filmului Harry Potter

Emma Watson, Rupert Grint şi Daniel Radcliffe au început să-şi promoveze prima parte din ultimul episod al sagăi “Harry Potter”. Intrarea oficială în cinematografe pentru “Harry Potter and the Deathly Hallows” va fi în 19 noiembrie, dar deja actorii şi realizatorii au început să participe la evenimentele de promovare, deşi doar Emma pare determinată să-i impresioneze pe fani.

Tânăra actriţă care şi-a schimbat radical frizura după terminarea filmărilor la franciza “Harry Potter” e cunoscută pentru pasiunea vestimentară şi bunul său gust în alegerea hainelor. La primul eveniment dedicat noului “Harry Potter” numai Emma Watson s-a îmbrăcat elegant şi a părut că dă importanţă sesiunii de fotografii.

Din fericire pentru fani, la premiera filmului de la Londra,  din 11 noiembrie, toată lumea a fost elegantă. Bonnie Wright, care fusese la primul eveniment înfofolită în haine tricotate, a venit cu o rochie şi pantofi cu toc, iar Daniel şi Rupert au renunţat la tricourile cu imprimeuri şi s-au îmbrăcat în costume. J.K. Rowling, autoarea romanelor cu băiatul vrăjitor şi şcoala de la Hogwarts, a venit şi ea la premiera de miercuri de la Londra şi a purtat o rochie asemănătoare cu a Emmei, doar că în varianta maxi.
mai multe pe Cinemarx

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)