Van Damme va pleca din România cu o maidaneză pe nume Lucy

 Jean-Claude Van Damme, care filmează în această perioadă la Bucureşti şi la Buftea, în Studiourile MediaPro, a adoptat o căţeluşă maidaneză pe care a botezat-o Lucy şi pe care o va lua cu el când va pleca din România, a declarat actorul într-un interviu difuzat, luni, în emisiunea "Happy Hour" şi citat de Mediafax.

"O să o învăţăm să vorbească un limbaj internaţional. Câinii vorbesc cu ochii", a spus Van Damme, menţionând şi că mai are alţi 15 câini pe care îi îngrijeşte. Actorul a povestit că a găsit-o pe Lucy pe stradă şi că s-a hotărât pe loc să o ia în rulota sa de lux. "Era foarte bolnăvioară, extrem de bolnăvioară. Nu ştiu dacă pe alţii îi impresionează căţeii, dar mie îmi pasă mult de ei. În viaţa mea am întâlnit mulţi oameni şi iubesc oamenii, dar animalele mă impresionează şi mai mult, sunt atât de inocente şi de neajutorate", a spus Van Damme.

Starul a mai spus că adoptă căţeii aflaţi la ananghie. "Nu pot să am grijă de un căţel, să se ataşeze de mine şi apoi să îl las aici, nu pot să fac asta", a mărturisit Van Damme la "Happy Hour".

Dacă despre căţeluşa Lucy starul de origine belgiană a vorbit foarte mult, el a evitat să facă declaraţii despre tânăra de 19 ani pe care a întâlnit-o în România şi despre care ziarele au scris că ar fi fost cucerită de Van Damme. A dat însă de înţeles că de multe ori apropierea lui de unele domnişoare este interpretată greşit. "Am ajuns să îmi fie teamă să ies afară din casă în fiecare ţară în care ajung pentru că mereu sunt oameni care mă urmăresc, am paparazzi mereu după mine. Dacă merg cu o domnişoară pe stradă, ei vor spune imediat că am făcut cine ştie ce cu domnişoara respectivă", susţine Van Damme.

Actorul se află în România la Studiourile MediaPro unde filmează pentru producţia "Weapon", în care joacă şi doi dintre copiii săi. "A fost foarte bine, foarte plăcut, am fost între noi în familie, ei au făcut treabă foarte bună, s-au descurcat foarte bine", spune Van Damme, vorbind despre cum este să fie coleg de filmare cu Bianca şi Kristopher. Nu ştie însă dacă aceştia vor urma cariera tatălui lor: "Eu le-am dat şansa să facă acest lucru şi ei trebuie să decidă dacă vor să facă asta mai departe".

"Filmele te pot face să pari foarte dur, dar eu nu sunt dur, nu sunt deloc dur. Iau însă atitudine dacă cineva îmi răneşte familia, prietenii şi animalele mele. Am devenit foarte timid. În urmă cu mulţi ani căutăm să fiu mereu în lumina reflectoarelor, să fiu faimos, acum însă am obosit şi îmi fac doar meseria. Uneori, când vorbesc cu oamenii şi îmi împărtăşesc sentimentele, ei nu mă înţeleg", a mai spus Van Damme la Pro TV.

Cel mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", se filmează zilele acestea în Bucureşti şi la Buftea, în Studiourile MediaPro. Alături de Van Damme, în acest film joacă şi o serie de actori români, printre care Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Loredana.

Cel mai recent proiect al starului belgian, "Weapon", are acţiunea plasată în Europa Centrală şi de Est şi îl prezintă pe Van Damme în rolul unui asasin profesionist, care, după ce este angajat de o grupare criminală, devine el însuşi o ţintă într-o conspiraţie ce implică interese internaţionale. Pelicula este regizată de Ernie Barbarash.

Alături de Van Damme joacă Scott Adkins, deţinător de centură neagră Wushu, Tae Kwon Do, Kickboxing, Judo şi Jiujitsu. Jean Claude Van Damme şi Scott Adkins sunt la a doua colaborare, prima dată întâlnindu-se în 2008, în "Grănicerul/ The Shepherd".

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport / Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar apariţia în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului. Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii, Kristopher, Bianca şi Nicholas.

Articol preluat de pe site-ul: RomaniaLibera.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)