Trailerul filmului The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) cu Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley


Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre (2003)

Descriere film:
Pentru Capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp), un tip dur, dar inca fermecator, apele involburate ale Marii Caraibe sunt pure si limpezi ca apa de izvor, pana cand, dusmanul sau de moarte, nemernicul capitan Barbossa (Geoffrey Rush) reuseste sa-i fure corabia, „Black Pearl” si inca sa mai si atace oraselul Port Royal. De parca n-ar fi de ajuns, ticalosul pirat o fura pe fiica guvernatorului, Elizabeth (Keira Knightley) cea mai frumoasa floare, lumina ochilor parintesti.

Prietenul si iubitul fetei, Will Turner (Orlando Bloom) isi uneste fortele cu Jack si pleaca, la bordul celui mai rapid vas „H.M.S. Interceptor”, pe urmele fetei. Fiecare dintre cei doi are un tel sigur: Will o vrea pe frumoasa Elizabeth, iar Capitanul Jack isi vrea corabia inapoi. Incepe o cursa pe viata si pe moarte cu Barbossa. In urma celor doi temerari, vine infrigurat ambitiosul Commodore Norrington (Jack Davenport), la bordul vasului „H.M.S. Dauntless”, pentru ca el este cel caruia guvernatorul ii fagaduise mana fiicei sale.

Actori:
Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Jack Davenport, Jonathan Pryce

Regizor:
Gore Verbinski

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Comedie

Data lansare (SUA): 09 Iulie 2003

Premii: Nominalizat la 5 premii Oscar si la Golden Globes.

Trailerul filmului The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3