Film Panic Room - Camera de refugiu (2002) cu Jodie Foster si Kristen Stewart


Camera de refugiu (2002)

Descriere film:
Camera de refugiu:
Locul cel mai bun în care sã te afli în situatia celui mai rãu scenariu
  În timpurile medievale se numea donjon. Secolul 20 a dat nastere adãposturilor pentru bombardamente, care au evoluat în adãposturi contra uraganelor. Acum, chiar si Casa Albã are o camerã pentru situatii de urgentã - un complex sigur, dotat cu aparaturã de înaltã performantã, amplasat în subsolul clãdirii, care a functionat încã din perioada administratiei Kennedy.

În film, camera de refugiu este formatã din 4 pereti de beton, o linie telefonicã ascunsã care nu este conectatã la linia principalã, un sistem propriu de ventilatie si un perete de monitoare pentru supraveghere care acoperã aproape fiecare ungher al casei - toate fiind protejate de lumea de afarã, dupã cum stim cu totii, de o usã impenetrabilã fãcutã din otel masiv.

Meg Altman (Jodie Foster) si fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mutã într-o casã mare, veche, dotatã cu o camerã de refugiu, nestiind cât de repede vor avea nevoie de ea. Însã când trei bãrbati pun la cale o pãtrundere prin efractie în toiul noptii, Meg si Sarah se adãpostesc în camera de refugiu nerealizând cã însãsi camera este tinta lor… si spãrgãtorii vor face tot posibilul sã intre înãuntru.

Actori:
Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Dwight Yoakam, Jared Leto

Regizor:
David Fincher

Genul filmului:
Thriller

Data lansare (SUA): 29 Martie 2002

Trailerul filmului Panic Room (2002)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3