Film Kindergarten Cop - Politist de gradinita (1990) cu Arnold Schwarzenegger si Penelope Ann Miller

Politist de gradinita (1990)

Descriere film:
In acest thriller presarat din belsug cu situatii comice care a avut aproape 100 de milioane de dolari incasari in prima saptamana a aparitiei sale in cinematografele americane, Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp. Singura persoana care poate depune marturia menita sa-l puna definitiv in spatele gratiilor pe Crisp este chiar fosta sotie a acestuia.
Problema e ca femeia a disparut fara urma, tot ce stie Kimble fiind numele unei gradinite din Oregon pe care o urmeaza fiul ei de sase ani. Pentru ca lucrurile nu ies asa cum isi doreste, vajnicul detectiv se vede nevoit sa lucreze sub acoperire ca... politist de gradinita.
In timp ce se zbate sa puna mana pe ticalos, Kimble isi gaseste timp si pentru o idila cu una dintre educatoarele de la gradinita, frumoasa Joyce (Penelope Ann Miller).

Actori:
Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Odette Yustman, Richard Tyson, Michael Chapman, Charlie Holliday

Regizor:
Ivan Reitman

Genul filmului:
Actiune, Comedie

Data lansare (SUA): 21 Decembrie 1990

Trailerul filmului Kindergarten Cop (1990)

Colectie de filmeLista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)