Eyes Wide Shut (Film 1999) Cu ochii larg închiși

Film drama "Eyes Wide Shut" 1999 cu Tom Cruise si Nicole Kidman - Trailer oficial pentru filmul "Cu ochii larg inchisi". Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film. Actorii principali in filmul "Eyes Wide Shut" sunt: Tom Cruise, Nicole Kidman si Leelee Sobieski.

Actori: Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack, Leelee Sobieski, Marie Richardson, Rade Serbedzija, Todd Field, Vinessa Shaw, Sky du Mont, Fay Masterson, Thomas Gibson , Peter Benson

Regizor: Stanley Kubrick

Scenaristi: Stanley Kubrick, Frederic Raphael

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 16 Iulie 1999
In Romania -

Tip Ecran: normal

AKA: EWS
Rhapsody

Producator: Warner Bros., Stanley Kubrick Productions, Hobby Films

Ţara: USA

Descriere film: Socuri de natura sexuala apar in viata echilibrata a doctorului Bill Harford. Cu ocazia unei petreceri de Craciun doua "manechine" ii fac avansuri, iar el incerca sa ajute o femei imprastiata pe gresia unei bai din cauza unei supradoze. In seara urmatoare, sotia sa ii dezvaluie ca a avut fantezii sexuale cu un strain, fiica unui fost pacient al sau care decedase il tenteaza, iar in timp ce merge pe strada niste adolescenti ii arunca injurii homofobe, o trecatoare il duce in apartamentul ei si intra peste cativa barbati ce intretin relatii sexuale cu o tanara care nu era nici macar de varsta adolescentei. Aceasta adevarata odisee il poarta mai departe intr-un univers al placerilor carnale, al orgiilor, la un bal mascat si ajunge sa-si puna in pericol viata, respectul de sine si casnicia.

Trailerul filmului "Eyes Wide Shut" - 1999 - Cu ochii larg închiși

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Angelina Jolie

Milla Jovovich