Film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I (2010)

Descriere film:
Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Valdermont si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Valdermont. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Valdermont (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.
   Nimeni, cu exceptia lui Valdermont, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Valdermont, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Valdermont.

Actori:
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Jamie Campbell Bower, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Bonnie Wright

Regizor:
David Yates

Genul filmului:
Aventuri, Fantastic, Mister

Data lansare (SUA): 19 Noiembrie 2010
Data lansare (Romania): 26 Noiembrie 2010

Trailerul filmului Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)