Trailer film Collateral - Colateral (2004) cu Tom Cruise si Jamie Foxx


Colateral (2004)

Descriere film:
Max (Jamie Foxx) a trait o viata anosta de sofer de taxi timp de 12 ani. Fetele clientilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat.
Toate s-au succedat fara sa lase amintiri relevante si s-au uitat ca si cand nu ar fi fost. Toate si totul pana in aceasta seara.
Vincent (Tom Cruise) este un ucigas platit. Cand un cartel de droguri afla ca se afla in situatia de a fi adus in fata unui complet de judecata, organizeaza o operatiune de identificare si ucidere a martorilor principali.
Ultimul act al operatiunii se joaca in seara asta. In seara asta Vincent ajunge in Los Angeles pentru a dobori cinci persoane.
Vincent ia un taxi, cel al lui Max si practic il blocheaza si Max devine vulnerabil, devine o persoana aflata in loc nepotrivit la moment nepotrivit.
Pe parcursul noptii, Vincent il poarta pe Max pe traseul crimelor sale cu Politia si FBI - ul in urma lor. In fuga lor Vincent si Max ajung sa depinda unul de altul intr-un mod de neimaginat.

Actori:
Tom Cruise, Jamie Foxx, Bruce McGill, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo, Irma P. Hall, Peter Berg, Javier Bardem, Jason Statham

Regizor:
Michael Mann

Genul filmului:
Actiune, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 06 August 2004

Premii: Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Trailerul filmului Collateral (2004)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3