Ce filme sa vedem de Paste


Paste fericit!

Si pentru ca vine Pastele unii dintre voi veti dori sa vedeti si niste filme legate de sarbatoarea de Paste.

Iata o mica lista cu cele mai cunoscute filme de paste:

Jesus Christ Superstar (1973)
Filmul in regia lui Norman Jewison este un "musical" si nu are nici o replica vorbita, toate cuvintele fiind cantate. A foste nominalizat la Oscar pentru coloana sonora si la Globul de aur pentru cel mai bun film muzical.

Jesus of Nazareth (1977)
Franco Zeffirelli face un film de exceptie despre viata lui Isus. Filmul a fost dat dupa revolutie in fiecare an pe TVR in perioada pastelui. Actorul Robert Powell dupa parerea mea il intruchipeaza extraordinar de bine pe Isus Cristos. Filmul este foarte lung dar merita vazut.

The Last Temptation of Christ (1988)
Filmul lui Martin Scorsese este unul foarte controversat pentru ca urmareste viata lui Isus ca om si pacatele comise de el. Filmul este facut dupa cartea cu acelasi nume a scriitorului Nikos Kazantzakis.

The Passion of the Christ (2004)
Mel Gibson face unul dintre cele mai bune filme ale lui. Un film care prezinta viata lui Isus Cristos intr-un mod foarte violent. Sunt unele scene pe care cu greu le poti urmari.
In film apare si actrita Maia in rolul Fecioarei Maria.

Si daca vreti si o comedie legata de sarbatoarea de Paste puteti incerca filmul asta peste care am dat pe Imdb. Numele filmului este Jesus Christ Vampire Hunter (2001) si promo-ul filmului suna asa: Primul testament spune "Ochi pentru ochi", al doilea testament spune "Iubeste-ti aproapele", iar al treilea "Rupei fundul" sau loveste-l in fund, cum vreti sa traduceti Kicks Ass!!! :)

Va doresc un Paste fericit!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)