Film Iron Man (2008) cu Robert Downey jr., Jeff Bridges si Gwyneth Paltrow


Omul de Otel (2008)

Desriere film:
Bazat pe longeviva serie de benzi desenate realizată de Marvel, "Iron Man" spune povestea lui Tony Stark, enigmaticul moştenitor al Stark Enterprises. Tony este un industriaş miliardar, un inventator strălucit, care este răpit şi forţat să construiască o armă devastatoare. Folosindu-şi inteligenţa şi ingeniozitatea, cercetătorul construieşte o armură superperformantă şi evadează din captivitate. După ce descoperă un complot care are implicaţii la scară mondială, eroul intră în pielea "Omului de Fier" şi jură să apere planeta.

Tony Stark se luptă cu fărădelegea, terorismul şi spionajul corporationist, dar cu timpul începe să cedeze sub presiunea stilului său de viaţă haotic şi trebuie ca în cele din urmă să se confrunte cu singurul inamic pe care nu-l va putea învinge niciodată - el însuşi.

Filmul are la baza seria de bezni desenate cu acelasi nume creata de Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck si Jack Kirby. Publicatia ‘Forbes’ a clasat personajul Iron Man printre cele mai bogate personaje fictive din toate timpurile.

Regia
Jon Favreau

In rolurile principale
Robert Downey jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Leslie Bibb, Terrence Howard, Shaun Toub, Faran Tahir

Gen
Actiune, Aventuri, Drama, SF, Thriller

Premiera in Romania
02.05.2008

Trailerul filmului Iron Man (2008)

Colectie de filmeLista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Comentarii

 1. foarte fain blogul. de fapt nici nu mi-a venit sa cred ca e blog. e foarte complet. vroiam sa te rog sa imi vinzi niste ponturi tehnice. am incercat sa bag filme pe blogul meu pana m-am plictisit. si in fine, mai sunt chestii pe care nu stiu sa le fac. da-mi pls un mail, ca sa nu discutam pe comentarii. mersi. funie_si_sapun@yahoo.com
  http://funiesisapun.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. imi place filmu este foarte tare dar as vrea si io filmu sal am cum il scot plis spunetiimi si mie super tare

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe http://www.ymdecoder.com descoperi cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, citesti conversatiile altora, le gasesti pozele pe internet si multe altele. Intra acum!

  RăspundețiȘtergere
 4. Un film superb, plin de actiune...
  www.reclama24.ro

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)