Pasiune si destin (2007)


Blood and Chocolate

Cu zece ani in urma, in indepartatii munti din Colorado, o tanara fata a privit neajutorata cum un grup de barbati i-a omorat familia din cauza secretului pe care aceasta il purta in sange. Ea a supravietuit ascunzandu-se in padure si transformandu-se in ceva ce urmaritorii nu ar fi putut gasi... un lup.

Acum, desi traieste la o jumatate de glob distanta, Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) inca alearga.

Traind acum in relativa siguranta a Bucurestiului, Vivian isi petrece zilele lucrand intr-o ciocolaterie, iar noptile mergand din club in club si pazindu-se de teribilismele varului ei Rafe (Bryan Dick) si ale bandei sale de delincventi care se autointituleaza “cei cinci”. Dar numai cand alearga prin padurile din jurul orasului se simte libera... desi orice vaneaza sfarseste prin a-i scapa din gheare.

Aidan Galvin (Hugh Dancy) este un artist interesat de vechile operele de arta si relicve din Bucuresti pentru noul sau roman grafic despre varcolaci, fiinte care-si pot schimba forma din om in lup si care odinioara erau considerate divine de catre oameni.

Luptandu-se cu propriii demoni, Aidan spera sa cerceteze vietile acestor proscrisi care, crede el, au fost persecutati pana au disparut. Ei au reusit ceea ce lui ii este imposibil – transcendenta, abilitatea de a se transforma. Ceea ce nu stie el este ca varcolacii sunt foarte reali si deloc pe cale de disparitie.

Intr-o biserica parasita el ajunge fata in fata cu fabuloasa fiinta in carne si oase... Vivian.

Si alti pot avea secrete, dar niciunul nu este la fel de iesit din comun ca al ei, pentru ca Vivian este unul dintre ultimele exemplare ale speciei ei, ducand o viata periculoasa in grija si sub controlul lui Gabriel (Olivier Martinez), puternicul si carismaticul lider a uneia dintre ultimele haide de varcolaci de pe glob.

Dupa scurta lor intalnire din biserica, lui Aidan i-e imposibil sa si-o scoata pe Vivian din minte. Si nici ea nu-l poate uita. El o urmarereste, dar ea nu se poate hotari sa-i spuna adevarul si traieste cu teama ca el va afla ceea ce este ea. Daca sangereaza, ochii ei o vor trada ca este un varcolac si, ce-i mai rau, viitorul ei este predestinat. Iar Gabriel vrea s-o faca sotia lui...

Regia
Katja von Garnier

In rolurile principale
Olivier Martinez, Hugh Dancy, Agnes Bruckner

Gen
Drama, Fantastic, Horror, Romantic

TrailerColectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)