Vanessa Ferlito


Biografie:
Vanessa Ferlito este o foarte cunoscuta actrita de televiziune pentru rolul lui Aiden Burns din serialul „CSI-NY”. A devenit cunoscuta si pentru rolurile avute in filmele: „24”, „The Sopranos”, si „Law & Order” Recent a jucat in filmul „Gridiron Gang”, alaturi de The Rock si Xzibit. De asemenea a mai jucat In filme precum : „Spiderman 2”, „The 25th Hour” si „Man of the House”. S-a nascut si a crescut in Brooklin, New York, iar acum isi imparte timpul intre New York si Los Angeles

Filmografie:
1. Death Proof (2007) .... Arlene/'Butterfly'
2. Gridiron Gang (2006) .... Lisa Gonzales
3. Man of the House (2005) .... Heather
4. Shadowboxer (2005) .... Vickie
5. Spider-Man 2 (2004) .... Louise
6. The Tollbooth (2004) .... Gina
7. Undefeated (2003) .... Lizette Sanchez
8. On_Line (2002) .... Jordan Nash
9. 25th Hour (2002) .... Lindsay Jamison

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Angelina Jolie

Milla Jovovich