Un western cu Russell Crowe in fruntea box office-ului


Filmul care se situeaza in acest moment in fruntea box office-ului American este un remake dupa western-ul "3:10 to Yuma". In varianta care s-a lansat acum in cinematografe, Russell Crowe detine rolul principal. La sfarsitul saptamanii trecute a obtinut incasari de 14,1 milioane de dolari. "3:10 to Yuma", in regia lui James Mangold, prezinta povestea unui criminal periculos, interpretat de Russel Crowe, care este capturat si trebuie escortat in secret de un veteran al Razboiului Civil, pana la Yuma.

Filmul horror "Halloween" a coborat pe locul al doilea in box office-ul American cu incasari de 10 milioane de dolari. Comedia "Super-rai" ramane in top 3, cu incasari de 8 milioane de dolari. In cele patru saptamani de cand a fost lansat in cinematografe a strans 103 milioane de dolari.

Comedia de actiune "Balls of Fury", cu Christopher Walken in rolul principal, s-a situat pe locul patru, cu 5,6 milioane de dolari. "Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon in rolul principal, a coborat pe al cincilea loc, cu incasari de 5,47 milioane de dolari. Lungmetrajul "Shoot'em up", de Michael Davis, cu Clive Owen in rolul unui bandit violent si Monicca Bellucci in rolul unei prostituate, s-a situat pe locul al saselea, cu incasari de 5,45 milioane de dolari.

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3