Tobey Maguire va juca în Robotech


Starul seriei "Omul Păianjen" va fi protagonistul şi producătorul unei francize SF clasice, "Robotech", care a cunoscut un mare succes în Statele Unite şi Japonia, în anii '80, informează allocine.com.


În seria originală, o navă spaţială se izbeşte de Pământ, dezvăluind oamenilor secretele unei tehnologii foarte avansate. Înspăimântaţi de existenţa unei puternice civilizaţii extraterestre, oamenii decid să repare nava pentru a fi înarmaţi în cazul unei invazii. Singura lor speranţă o constituie nişte roboţi gigantici, capabili să se transforme în avioane super-rapide numite Robotech.

Saga "Robotech", lansată iniţial ca serial de desene animate, a cunoscut un mare succes în anii '80. Franciza a cunoscut ulterior diverse forme de prezentare: cărţi, seriale de televiziune, dar şi jucării.

Filmul va fi produs de compania Warner Bros. Pictures.

Actorul Tobey Maguire - care s-a căsătorit luni, în secret, cu designerul de bijuterii Jennifer Meyer - s-a arătat foarte încântat de saga SF: "Suntem foarte emoţionaţi pentru că aducem Robotech pe marile ecrane. (Seria n.r.) Are o mitologie foarte bogată, care va constitui o bază grozavă pentru un film amuzant, sofisticat şi inteligent".

Sambata, 08 Septembrie

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3