Sienna Miller


Biografie:
La numai 20 si un pic de ani,Sienna Miller si-a construit deja o panoplie impresionanta de roluri in filme, piese de teatru si productii de televiziune.

Dupa cursurile de la Institutul Lee Strasberg din New York, a captivat atentia publicului cand a aparut in comedia BBC Bedtime si, mai recent, cand a castigat cronici remarcabile pentru rolul Fiona din serialul american de televiziune Keen Eddie.

Pe marele ecran, Sienna a aparut in filmul lui Mathew Vaughn Layer Cake, alaturi de Daniel Craig, si in Alfie, un remake al filmului clasic din anii €™60, in care a jucat alaturi de Jude Law si Susan Sarandon.

Filmografie:
1. A Woman of No Importance (2008)
2. Camille (2007) .... Camille Foster
3. Stardust (2007) .... Victoria
4. Interview (2007) .... Katya
5. Factory Girl (2006) .... Edie Sedgwick
6. Casanova (2005) .... Francesca Bruni
7. Alfie (2004) .... Nikki
8. Layer Cake (2004) .... Tammy
9. High Speed (2002) .... Savannah
10. The Ride (2002) .... Sara
11. The Ride (2002) .... Sara
12. South Kensington (2001) .... Sharon

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Milla Jovovich