Scary Movie 2 - Comedie de Groaza (2001)


Scary Movie 2

Fratii Wayans si isterica lor echipã s-au întors sã ne ofere încã o portie de râs, dupã fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceastã datã, ei au ce au cu lumea supranaturalului.
Ca o extensie a lui SCARY MOVIE, SCARY MOVIE 2 aruncã o privire satiricã asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bântuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste si în succese de casã ca Îngerii lui Charlie si Misiune imposibilã 2. Fratii Wayans nu iartã nimic nici din cultura de masã a zilelor noastre, facând haz, fãrã rusine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea târziu, de prezicãtorii de la televizor si chiar de cele mai noi reclame.
Filmul începe cu o scenã ce parodiazã Exorcistul, în care nonconformistul preot McFelly încearcã sã elibereze o fermecãtoare tânãrã de un poltergeist din altã lume. Apoi, reluând actiunea din SCARY MOVIE, fratii Wayans se reunesc, pentru noi nãzbâtii, cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recruteazã pe ascuns, împreunã cu un grup de colegi dornici de senzatii tari, pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment stiintific. Pe mãsurã ce se desfãsoarã diversele activitãti din timpul weekend-ului, care mai de care mai socante si care deseori nu au nici o legãturã cu programa scolarã, surprizele se tin lant si asigurã distractia 100%!

Regia
Keenen Ivory Wayans

In rolurile principale
Anna Faris, Marlon Wayans, James Woods

Gen
Comedie

Trailerul filmului Scary Movie (2001)


Colectie filme

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3