Robin Tunney


Biografie:
Talentul tinerei actriţe Robin Tunney i-a determinat pe critici să o considere "bijuteria de la Hollywood". Robin i-a avut parteneri pe marele ecran pe Michael Douglas în "Cuscrii" sau pe Chris O'Donnell în "Lupta cu înălţimile". În 1997 a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Veneţia cu rolul din "Niagara, Niagara".

Filmografie:
1. Hollywoodland (2006) .... Leonore Lemmon
2. Open Window (2006) .... Izzy
3. Runaway (2005) .... Carly
4. The Zodiac (2005) .... Laura Parish
5. Paparazzi (2004) .... Abby Laramie
6. Shadow of Fear (2004) .... Wynn French
7. The In-Laws (2003) .... Angela Harris
8. The Secret Lives of Dentists (2002) .... Laura
9. Cherish (2002) .... Zoe
10. Investigating Sex (2001) .... Zoe
11. Vertical Limit (2000) .... Annie Garrett
12. Supernova (2000) .... Danika Lund
13. Conjuring 'The Craft' (2000) .... Herself
14. End of Days (1999) .... Christine York
15. Montana (1998) .... Kitty
16. Naked City: Justice with a Bullet (1998) .... Merri Coffman
17. Rescuers: Stories of Courage: Two Families (1998) .... Melvina 'Malka' Csizmadia
18. Julian Po (1997) .... Sarah
19. Niagara, Niagara (1997) .... Marcy
20. The Craft (1996) .... Sarah Bailey
21. Riders of the Purple Sage (1996) .... Elizabeth 'Bess' Erne, Oldring's Masked Rider/Daughter
22. Empire Records (1995) .... Debra
23. J.F.K.: Reckless Youth (1993) .... Kathleen 'Kick' Kennedy
24. Encino Man (1992) .... Ella
25. Frogs! (1991) .... Hannah
26. But He Loves Me (1991) .... The Best Friend
27. Frog (1987) .... Hannah

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Brad Pitt - biografie, poze si filme

Jason Statham - biografie, download filme si lista filme