Kristanna Loken


Biografie:
Actrita si-a inceput cariera in modelling la varsta de 15 ani, incurajata de mama sa, fost model. Actoria si modelingul au adus-o in New York, unde locuieste acuma. O putem vedea in roluri minore de televiziune si in catalogul Elite. Marele succes la cunoscut in 2003 cu filmul Terminator 3: Rise of the Machines.

Filmografie:
1. Lime Salted Love (2006) .... Zepher Genesee
2. Bloodrayne (2005) .... Rayne
3. Ring of the Nibelungs (2004) .... Brunnhild
4. Worn Like a Tattoo (2004) .... Mary's Mother
5. 2004 Taurus World Stunt Awards (2004) .... Herself
6. Terminator 3: Rise of the Machines (2003) .... T-X
7. Inside 'Terminator 3: Rise of the Machines' (2003) .... Herself
8. Panic (2001) .... Josie
9. Gangland (2000) .... Angie
10. Academy Boyz (1997) .... Linda Baker

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)