John Travolta şi Jennifer Lopez, în noul „Dallas” pentru marele ecran


DALLAS are milioane de fani. Adevărat fenomen în lumea producţiilor de televiziune, longevivul serial va avea parte de o transpunere pe marele ecran. Producătorii de la Hollywood lucrează la reinventarea familiei Ewing, apelând la unele dintre cele mai mari staruri din dotare.

John Travolta a confirmat faptul că va juca rolul lui JR. Este una dintre puţinele certitudini, având în vedere faptul că scenariul nu este, încă, finalizat. „Producătorii au cinci variante, dar încă nu au ales una după care va fi făcut filmul”, dezvăluie Travolta.

Jennifer Lopez a fost contactată pentru a i se propune rolul lui Sue Ellen. Diva a spus că este de acord, cu singurul amendament că trebuie să ştie perioada filmărilor, ca să nu se suprapună cu un alt proiect.

Şi pentru restul distribuţiei au fost alese nume sonore: Luke Wilson ar urma să îl joace pe Bobby Ewing, fratele lui JR, iar Shirley MacLaine o are în grijă pe Miss Ellie, mama lui JR şi a lui Bobby Ewing.

Filmul este anunţat să apară în cinematografe în 2009. Pelicula urmează să fie produsă de 20th Century Fox, iar regizor va fi Betty Thomas, care şi-a trecut în filmografie titluri precum “I Spy” (cu Eddie Murphy) sau “28 Days”, cu Sandra Bullock. „Dallas” a fost unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune ale tuturor timpurilor.

Sambata, 08 Septembrie

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3