Jennifer Lopez - biografie si filme


Jennifer Lopez, a avut primul rol serios in filmul lui Gregory Nava in 1995 My Family, urmand ani de instructie in filme de televiziune si seriale. Precum Rosie Perez, Lopez isi incepe cariera ca dansatoare in serialul comedie In Living Color - si apare in videoclipurile muzicale ale lui Puff Daddy si Janet Jackson. Marea lovitura o da in 1997 cand a aparut in rolul Selena, povestea faimoasei cantarete Tejano care a fost tragic omorata in 1995. Lopez este des distribuita in rolul femeiei fatale - datorita, in mica parte frumusetii sale latine (a fost nascuta in Bronx din parinti originari din Puerto Rico) - si a lucrat aproape in exclusivitate cu regizorii Francis Ford Coppola (Jack, 1996), Oliver Stone (U Turn, 1997) si Bob Rafelson (Blood and Wine, 1996). In 1998, a avut unul dintre cele mai populare roluri de pana atunci, alaturi de George Clooney in Out of Sight. In plus fata de munca de pe ecran, Lopez a reusit sa aiba un succes deosebit si in cariera ei de cantareata in circuitul pop dans/latino.

Filmografie Jennifer Lopez:
The Back-up Plan (2010)

El cantante (2006)
Bordertown (2006)
An Unfinished Life (2005)
Monster-in-Law (2005)
Shall We Dance (2004)
Jersey Girl (2004)
Gigli (2003)
Maid in Manhattan (2002)
Enough (2002)
Angel Eyes (2001)
The Wedding Planner (2001)
The Cell (2000)

Antz (1998) (voce)
Out of Sight (1998)
U Turn (1997)
Anaconda (1997)
Selena (1997)
Blood and Wine (1996)
Jack (1996)
Money Train (1995)
My Family (1995)

My Little Girl (1986) 

Colectie filme

Comentarii

  1. hey its tara, here is the website i was talking about where i made the extra summer cash.......... the website is here

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Brad Pitt - biografie, poze si filme

Jason Statham - biografie, download filme si lista filme