Jean Constantin


Biografie:
Data naşterii, locaţie: 21 August 1928
Techirghiol,Constanta Romania

Zodia: Leu

Filmografie:
1. Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)
2. A doua cadere a Constantinopolului (1994)
3. Atac in biblioteca (1992)
4. Miss Litoral (1990)
5. In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
6. Chirita la Iasi (1987)
7. Coana Chirita (1986)
8. Masca de argint (1985)
9. Colierul de turcoaze (1985)
10. Sosesc pasarile calatoare (1984)
11. Echipaj pentru Singapore, Un (1981)
12. Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
13. Duelul (1981) .... Limba
14. Am o idee (1981)
15. Iancu Jianu, haiducul (1981)
16. Al treilea salt mortal (1980)
17. Fin du Marquisat d'Aurel, La (1980) .... Le fermier de Saint-Trinit
18. Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
19. Expresul de Buftea (1978)
20. Bratele Afroditei (1978)
21. Revansa (1978) .... Limba
22. Eu, tu si Ovidiu (1977)
23. Impuscaturi sub clar de luna (1977)
24. Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
25. Toate pînzele sus (1976) .... Ismail
26. Gloria nu cînta (1976)
27. Zile fierbinti (1976)
28. Mastodontul (1975)
29. Evadarea (1975)
30. Nemuritorii (1974)
31. Nu filmam sa ne amuzam (1974)
32. Explozia (1973) .... Tilica
33. Felix si Otilia (1972)
34. Adio, draga Nela! (1972)
35. B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
36. Haiducii lui Saptecai (1970)
37. Zestrea domnitei Ralu (1970)
38. Brigada Diverse intra în actiune (1970) .... Patraulea
39. B.D. în alerta (1970) .... Patraulea
40. Brigada Diverse intra în actiune (1970) .... Patraulea
41. Canarul si viscolul (1969)
42. Prea mic pentru un razboi atît de mare (1969)
43. Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
44. Zile de vara (1968) .... Aurel
45. Maiorul si moartea (1967)
46. Procesul alb (1965)
47. Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
48. Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
49. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Uncle Florica

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Angelina Jolie

Milla Jovovich