Ion Dichiseanu


Biografie: Un remarcabil actor, Ion Dichiseanu se bucura de o indelungata activitate artistica, popularitatea sa datorandu-se unor roluri memorabile interpretate cu talent si daruire si care, prin farmecul lor, vor ramane in istoria teatrului si filmului romanesc.

Filmografie:
1. 15 (2005) .... Generalul Nuta
2. Maria si Mirabella in Tranzistoria (1989)
3. Souchastie v ubiystve (1985)
4. Caruta cu mere (1983)
5. Dragostea si revolutia (1983)
6. Misterele Bucurestilor (1983)
7. Trandafirul galben (1982)
8. Al treilea salt mortal (1980)
9. Burebista (1980)
10. Detasamentul 'Concordia' (1980)
11. Clipa (1979)
12. Actiunea Autobuzul (1978)
13. Severino (1978)
14. Razboiul independentei (1977)
15. Toate pînzele sus (1976) .... Pierre Vaillant
16. 100 de lei (1973)
17. Sfînta Tereza si diavolii (1972)
18. Printre colinele verzi (1971)
19. Animale bolnave (1970)
20. Cîntecele marii (1970)
21. Kampf um Rom II - Der Verrat (1969) .... Furius
22. Lederstrumpferzählungen, Die (1969) .... Mathoree (episode 4)
23. Castelul condamnatilor (1969)
24. Kampf um Rom I (1968) .... Furius
25. Bolondos vakáció (1968)
26. Amprenta (1967) .... Radu
27. De trei ori Bucuresti (1967) .... (segment "Intoarcerea")
28. Tunelul (1967) .... Petrescu
29. Dincolo de bariera (1965) .... Vulpasin
30. Titanic vals (1964) .... Gigi Stamatescu
31. Tudor (1962)
32. Darclée (1961)
33. Porto-Franco (1961) .... Dan
34. Post restant (1961)

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Angelina Jolie

Milla Jovovich