Helen Hunt a debutat ca regizor la Toronto


Helen Hunt detine rolul principal in filmul “Then she found me”, pe care l-a regizat chiar ea. Lungmetrajul a avut premiera vineri in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto. Hunt a declarat jurnalistilor prezenti la eveniment ca aceste doua ipostze i-au permis sa petreaca mai putin timp explicand actorilor ce trebuie sa faca.

Actrita, care a castigat Premiul Oscar in anul 1998 pentru rolul din filmul “As good as it gets”, a lucrat timp de zece ani la acest nou proiect. Filmul este adaptat dupa romanul cu acelasi nume al scriitoarei Elinor Lipman si urmareste povestea lui April Apner, o femeie de 39 de ani care in copilarie fusese adoptata, iar ajunsa la maturitate se lupta cu o casnicie esuata si cu dorinta de a avea un copil. Intre timp apare si mama ei biologica, interpretata de Bette Midler.

“Then she found me “ este o comedie romantica, in care Helen Hunt joaca alaturi de Colin Firth. In viziunea lui Hunt, mesajul filmului este ca oamenii nu pot iubi cu adevarat pana nu se impaca cu tradarea.

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3