"Halloween" a bagat spaima in box office

04.09.2007

Filmul de groaza "Halloween" se afla pe primul loc in box office-ul american dupa ce a obtinut incasari de 26 de milioane de dolari in trei zile. Number one-ul ultimelor doua saptamani, comedia "Super-rai", povestea a doi prieteni obsedati de reprezentantele sexului frumos, a coborat pe locul al doilea al clasamentului. Filmul a avut incasari de12 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Comedia de actiune "Balls of Fury", cu Christopher Walken in rolul principal, s-a situat pe locul trei, cu incasari de 11 milioane de dolari. "Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a coborat pe al patrulea loc, dupa ce a obtinut incasari de 10 milioane de dolari. De la data lansarii si pana acum, productia a avut castiguri de 200 de milioane de dolari.

"Rush Hour 3" se afla pe pozitia a cincea aclasamantului. Chris Tucker si Jackie Chan au reusit sa stranga 8 milioane de dolari in acest sfarsit de saptamana. "Vacanta lui Mr. Bean" a obtinut locul al saselea, cu 6 milioane de dolari. Comedia romantica "The Nanny Diaries", cu Scarlett Johansson si Chris Evans, s-a situat pe locul al saptelea, cu 5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)