Gwyneth Paltrow - pe marile ecrane, într-un film regizat de fratele ei


Starul hollywoodian Gwyneth Paltrow se întoarce pe marile ecrane după un concediu de maternitate care a durat trei ani, la începutul lunii octombrie, în filmul "The Good Night", regizat de fratele său mai mic, Jake Paltrow, informează Reuters.

Actriţa în vârstă de 34 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit" (1998), a declarat că s-a temut că nu va mai găsi de lucru după trei ani de absenţă în care a jucat doar rolul de mamă.

"Mi-a fost teamă că toată lumea m-a uitat, deci (revenirea n.r.) a fost şi o chestie de satisfacere a ego-ului. (...) Nu ştiam dacă voi mai fi în stare să joc, dacă voi mai găsi roluri, dacă oamenilor le va păsa de mine. Şi văd că pare să le pese, văd că mi-am găsit câteva roluri interesante, este amuzant, este bine să mă văd din nou la muncă", a spus actriţa, care este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care are doi copii.

Paltrow a declarat că va juca în mai puţine filme decât a făcut-o înainte de a deveni mamă. "Nu am mai lucrat de trei ani şi mi-am dorit cu adevărat să stau acasă cu copiii mei şi încă mai vreau acest lucru. Însă artistul din mine încă există", a declarat actriţa într-un interviu acordat alături de fratele său pentru promovarea peliculei "The Good Night".

"Este greu, este foarte greu să echilibrezi lucrurile", a adăugat Paltrow, care urmează să apară anul viitor în filmul "Iron Man", unde joacă alături de actorul Robert Downey Jr.

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3