Goran Visnjic


Biografie:
Data naşterii, locaţie: 09 Septembrie 1972 (35 ani)
Sibenik, Croatia, Yugoslavia (acum Sibenik, Croatia)

Zodia: Fecioară

Filmografie:
1. Bond 22 (2008) ....
2. Elektra (2005) .... Mark Miller
3. Carter est Amoureux (2005) .... Dr. Luka Kovac
4. Duga mracna noc (2004) .... Ivan Kolar - Iva
5. Spartacus (2004) .... Spartacus
6. Robert Capa: In Love and War (2003) .... Robert Capa
7. Ice Age (2002) .... Soto
8. Doctor Sleep (2002) .... Dr. Michael Strother
9. The Deep End (2001) .... Alek 'Al' Spera
10. Posljednja volja (2001) .... Bepo Stambuk
11. Committed (2000) .... Niko/Neil
12. Madonna: The Video Collection 93:99 (1999) .... Boyfriend (segment "The Power of Good-bye")
13. Practical Magic (1998) .... Jimmy Angelov
14. Rounders (1998) .... Maurice
15. Tesko je reci zbogom (1998) .... Davor
16. The Peacemaker (1997) .... Bazta Sergeant
17. Welcome to Sarajevo (1997) .... Risto Bavic
18. Puska za uspavljivanje (1997)
19. Olujne tisine 1895-1995 (1997) .... Vladimir Vidric
20. Prepoznavanje (1996) .... Ivan
21. Night Watch (1995) .... UN security officer
22. Vidimo se (1995) .... Maks
23. Michele va alla guerra (1994) .... Soldier
24. Paranoja (1993)
25. Braca po materi (1988) .... Ustasa terrorist
26. Midnight (2004) .... Dr. Luka Kovac
27. One for the Road (2004) .... Dr. Luka Kovac
28. Abby Normal (2004) .... Dr. Luka Kovac
Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Milla Jovovich