A fost anuntat titlul oficial al noului Indiana Jones IV


"Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull" este titlul oficial al celei de-a patra parti a celebrei serii. Acesta a fost anuntat de actorul Shia LaBeouf, care joaca rolul fiului celebrului arheolog interpretat de Harrison Ford. Scenariul filmului "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull" ("Indiana Jones si Regatul craniului de cristal"), este inspirat dintr-o legenda aparuta la inceputul secolului al XX-lea.

La inceputul secolului trecut, un explorator britanic a descoperit un craniu de cristal intr-o jungla din America Centrala. Mai apoi, au mai fost descoperite cateva asemenea cranii, la fel de enigmatice ca si Piramidele Egiptului sau Marele Sfinx. O idee vehiculata de organizatia Crystal Skulls Society International, fondata in 1945, spune ca dupa ce toate craniile, care au fost daruite populatiei din Atlantida de extraterestri, vor fi adunate la un loc, imperiul aztecilor se va reconstitui.

Partea a patra a seriei Indiana Jones este regizata de Steven Spielberg si produsa de George Lucas. Va fi lansat in Statele Unite pe 22 mai 2008, cu ocazia Memorial Day, ziua in care sunt comemorati militarii americani cazuti la datorie.

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3