Florin Piersic Jr.


Biografie:

Filmografie:
1. Youth Without Youth (2007) .... Dr. Gavrila
2. Fix Alert (2005)
3. Project W (2005)
4. Eminescu versus Eminem (2005)
5. Ce lume vesela (2003)
6. Callas Forever (2002) .... Journalist
7. Mariage interdit (2002) .... Livreur pizzas
8. The Elite (2001) .... Nick
9. Dernier plan, Le (2000) .... Virgil Lancu
10. Dublu extaz (1998)
11. Luminile din larg (1986)

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Milla Jovovich