Dragos Bucur


Biografie:
Nascut pe 13 iunie 1977, in Bucuresti, Dragos si-a descoperit inclinatia catre actorie in ultimul an de liceu, atunci cand o colega de clasa i-a povestit despre teatrul "Podul" al lui Catalin Naum. La doar cateva zile dupa ce s-a alaturat acestui proiect, Dragos facea deja parte din distributia unui spectacol.
Optiunea pentru sectia "Actorie" a UNATC a venit firesc, iar la finalul primului an de facultate juca la Nottara in "Doi tineri din Verona", regizata tot de Catalin Naum. Debutul in film a venit in 2001, in multpremiatul "Marfa si banii" al lui Cristi Puiu. La cei 30 de ani ai sai, Dragos Bucur este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati actori din tanara generatie – drept dovada in acest sens sunt filmele din distributia carora a facut parte si care au fost premiate la cele mai importante festivaluri de film din lume.

Filmografie:
Boogie (2008) - Bogdan Ciocazanu
30 si ceva

Dupa ea (2007) - Stefan
Dupa ea

Tinerete fara tinerete (2007)
Youth Without Youth

Hartia va fi albastra (2006) - Dragos
Hartia va fi albastra (The Paper will be Blue)

Moartea domnului Lazarescu (2005) - Misu
Moartea domnului Lazarescu / The Death of Mr. Lazarescu

Baieti buni (Serial TV) (2005) - Calin Boboc
Baieti buni (TV Series)

Visul lui Liviu (2004)
Visul lui Liviu

Comercial (2004)
Comercial

Tancul (2003)
Tancul

Furia (2002) - Luca
Furia (Joint / Exit)

Marfa si banii (2001) - Vali
Marfa si banii

Colectie filme

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Brad Pitt - biografie, poze si filme

Jason Statham - biografie, download filme si lista filme