Cristian Iacob


Biografie:
Face parte dintre putinii actori care au izbutit sa se afirme dupa 1989, epoca de aur a televiziunilor noastre comerciale, care au impins cultura - deci si artistii de cinema si de teatru - in unghiul mort al indiferentei publice.
In prezent il puteti vedea in serialul "Cu un pas inainte" de la Pro TV si la Laptaria lui Enache in spectacolele "Dragostea dureaza trei ani" si "Hell".

Filmografie:
1. 15 (2005) .... Marinica
2. Herz ohne Krone (2003) .... Kameramann
3. Entre chiens et loups (2002) .... Matov
4. The Elite (2001) .... Grecco
5. Une femme piégée (2001) .... Homme Blue Night
6. Epicenter (2000) .... Thug #1
7. Omul zilei (1997)
8. Eu Adam (1996)
9. Pepe & Fifi (1994) .... Pepe
10. Priveste înainte cu mânie (1993)

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)