Clanul lupilor (2007)


Volkodav iz roda serykh psov/Wolfhound

In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound.

Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi doi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit. In drumul lor, cei trei strabat si orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elena, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.

O data cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

Cu un buget de 20 de milioane de dolari, Wolfhound/ Clanul Lupilor devine filmul cu cel mai mare buget din istora cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului Lord Of The Rings.

Regia
Nikolai Lebedev

In rolurile principale
Oksana Akinshina, Aleksandr Domogarov

Gen
Fantastic

Premiera in Romania
03.08.2007

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)