Christina Milian


Biografie:
Cunoscuta cantareata R&B se trage din parinti latino-americani, ai sai fiind originari din Cuba. Foarte buna prietena cu Nick Cannon, ea le admira pe Janet Jackson si Dianna Ross.

Filmografie:
1. Pulse (2006) .... Isabell Fuentes
2. Be Cool (2005) .... Linda Moon
3. Man of the House (2005) .... Anne
4. Torque (2004) .... Nina
5. The Making of 'Love Don't Cost a Thing' (2004) .... Herself
6. Love Don't Cost a Thing (2003) .... Paris Morgan
7. Durango Kids (1999) .... Ellie
8. The Wood (1999) .... Girls at Dance
9. American Pie (1999) .... Band Member
10. A Bug's Life (1998) .... Additional Voices
11. Clips' Place (1998)

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Milla Jovovich