Chris Tucker


Chris Tucker s-a nascut la 31 octombrie 1972 in Atlanta, Georgia, USA. Are doua surori, si trei frati. Inca din adolescenta avea inclinatii spre lumea spectacolului, cand a fost votat drept “Cel mai bun comedian” de catre colegii de clasa.

Inclinatiile lui Chris Tucker spre comedie au inceput sa iasa la iveala atunci cand el, cel mai mic din cei sase frati, se folosea de umor ca de o unealta pentru a atrage atentia.

Chris Tucker a debutat in film in 1994 cu un rol mic, dar remarcabil, in House Party 3. In urmatorul an, Chris Tucker apare in comedia Friday a lui F. Gary Gray, in rolul lui Smoky.

Trivia
Chris Tucker are un fiu pe nume Destin Christopher Tucker.

In septembrie 2002, impreuna cu fostul presedinte al SUA, Bill Clinton, si cu actorul Kevin Spacey, Chris Tucker a vizitat Africa intr-un turneu de cinci zile pentru lupta anti-SIDA si pentru a incuraja dezvoltarea economica in Ghana, Nigeria, Rwanda, Mozambic si Africa de Sud.

Chris Tucker poate fi vazut in filme de comedie precum: Def Comedy Jam 2 (1993), Dead Presidents (1995), Money Talks (1997), Jackie Brown (1997), The Fifth Element (1997), Rush Hour (1998) si Rush Hour 2 (2001).

Filmografie:
1. Rush Hour 3 (2007) .... Detective James Carter
2. Rush Hour 2 (2001) .... Detective James Carter
3. 32nd NAACP Image Awards (2001) .... Himself - Host
4. Rush Hour (1998) .... Detective James Carter
5. Jackie Brown (1997) .... Beaumont Livingston
6. Money Talks (1997) .... Franklin Hatchett
7. The Fifth Element (1997) .... Ruby Rhod
8. Dead Presidents (1995) .... Skip
9. Panther (1995) .... Bodyguard
10. Friday (1995) .... Smokey
11. House Party 3 (1994) .... Johnny Booze
12. Def Comedy Jam: Primetime (1994) .... Himself

Colectie filme

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)