Billie Piper: „Am fost îngrozită de scenele de sex”


Billie Piper a trebuit să se transforme total, ca să intre în pielea unei prostituate de lux, pentru filmul „Secret Diary of a Call Girl”. Vedeta din serialul „Doctor Who”, care interpretează rolul lui Belle du Jour a mărturisit: „Am fost întotdeauna intrigată de părţile în care trebuiam să fac sex”.
Îmbrăcată într-o cămaşă de satin, actriţa, în vârstă de 24 de ani, recunoaşte că a fost îngrozită de scenele în care trebuia să se dezbrace: „Erau momente când îmi venea pur şi simplu să o iau la fugă de ruşine”.

Drama este inspirată din jurnalele prostituatei Belle de Jour: „The Intimate Adventures of a London Call Girl”, publicate pentru prima dată în 2005. Piper a trebuit să facă unele cercetări amănunţite, ca să între cât mai bine în acest rol. „M-am întâlnit cu prostituate de lux care au fost foarte sincere. Am vrut să ştiu dacă se gândesc şi la altceva decât sexul, dacă s-au îndrăgostit vreodată de vreunul dintre tipi. Surprinzător, la unele dintre ele chiar s-a întâmplat”, a mai spus Piper.

Vineri, 07 Septembrie

Colectie filme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The Prince (2014)

Insurgent (Film 2015)

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3