Vin Diesel - Biografie, lista cu filme, poze, wallpapers

Biografie, lista cu filme, poze, wallpapers - Vin Diesel
Vin Diesel, pe numele adevarat Mark Sinclair, s-a născut pe 18 iulie 1967 si este un actor, producător, regizor și scenarist american. Este cunoscut pentru interpretările personajului Dominic Toretto în seria de filme "The Fast and the Furious", Richard B. Riddick în seriile The Chronicles of Riddick și Xander Cage în seria XXX. Vin Diesel este, de asemenea, un producător de succes în aceste francize, împreună cu compania sa One Race Films.






Vin Diesel a jucat, de asemenea, în comedia The Pacifier (2005) și drama "Find Me Guilty" (2006). Activitatea sa ca dublaj de voce include The Iron Giant (1999) și jocurile video de la franciza Chronicles of Riddick, precum și Groot pentru studiourile "Marvel Studios" in filmele Guardians of the Galaxy (2014), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) și Răzbunătorii: Războiul Infinitului (2018). A scris, a regizat, a produs si a jucat intr-un scurt film intitulat Multi-Facial precum si filmul de lungmetraj dramatic Strays. El este fondatorul companiilor de producție One Race Films, Racetrack Records și studiourile Tigon.

Nascut in New York la 18 iulie 1967, Vin Diesel si-a facut debutul pe scena la 7 ani in Theatre for the New City, ce a fost produs in Greenwich Village.

A devenit mai activ in filme la inceputul anilor '90, incepand cu Multi-Facial, film ce a participat la Festivalul de film de la Cannes. A urmat in 1997 Strays, o drama in care a jucat rolul unui sef mafiot care isi schimba modul de viata pentru dragostea unei femei. Apoi a jucat alaturi de mai tinerii Giovanni Ribisi, Ben Affleck, Jamie Kennedy si Nicky Katt in Boiler Room, in care Diesel era angajatul unei firme de brokeri de pe Wall Street.

De asemenea a mai jucat in thriller-ul SF Pitch Black (2000). Trece la un alt gen de film, unde joaca in rolul unui tip caruia ii plac cursele de masini, in The Fast and the Furious (2001).


Poze cu Vin Diesel






Wallpapers cu Vin Diesel

Filme regizate de Vin Diesel
Hannibal the Conqueror (2016)
Short Diversity 5 (2000)
Strays / Rătăcitorii (1997)
Multi-Facial (1995)

Filmografie - producător
Fast & Furious 8 (2017)
Hannibal the Conqueror (2016)
Furious Seven / Furios şi iute 7 (2015)
Fast & Furious 6 / Furios şi iute 6 (2013)
Riddick (2013) Trailer
Fast Five / Furios şi iute în viteza a 5-a (2011)
The Wheelman (2011)
Rockfish (2010)
Fast and Furious 4 / Furios şi iute 4: Piese originale (2009)





Actor - Filme cu Vin Diesel
 2021Fast & Furious 10 (anuntat)
Dominic Toretto
 2019Furia (anuntat)
Riddick
 xXx 4 (pre-productie)
Xander Cage
 2020Fast & Furious 9 (pre-productie)
Dominic Toretto
 2020Bloodshot (post-productie)
Ray Garrison / Bloodshot
 2018Ralph Breaks the Internet
Baby Groot (voice)
 2018Avengers: Infinity War
Groot (voice)
 2017Disneyland Resort: Guardians of the Galaxy - Mission Breakout! (Video short)
Baby Groot (voice)
 2017Guardians of the Galaxy Vol. 2
Baby Groot (voice)
 2017The Fate of the Furious
Dom






 2017Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Xander Cage
 2016Billy Lynn's Long Halftime Walk
Shroom
 2015CelebriD&D (TV Series)
Kaulder
Dungeons and Diesel (2015) ... Kaulder
 2015D&Diesel (Short)
Kaulder
 2015Fast & Furious: Supercharged (Short)
Dominic Toretto
 2015Furious 7 / Furios şi iute 7
Dominic Toretto
 2013Riddick
Riddick
 2013Riddick: Blindsided (Short)
Riddick (voice)
 2013Fast & Furious 6
Dominic Toretto






 2011Fast Five
Dominic Toretto
 2009Los Bandoleros (Video short)
Dominic Toretto
 2009The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (Video Game)
Richard B. Riddick (voice)
 2009Wheelman (Video Game)
Milo Burik (voice)
 2008Babylon A.D.
Toorop
 2006The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Dominic Toretto (uncredited)
 2006Pledez vinovat?!
Jackie DiNorscio
 2005Bona de la fortele speciale
Shane Wolfe
 2005GameStar: Die Redaktion (TV Series)
Richard B. Riddick
Zombiejäger (2005) ... Richard B. Riddick (voice)
 2004The Chronicles of Riddick: Dark Fury (Video short)
Richard B. Riddick (voice)
 2004The Chronicles of Riddick
Riddick
 2004The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (Video Game)
Richard B. Riddick (voice)






 2003A Man Apart
Sean Vetter
 2002xXx
Xander Cage
 2001Knockaround Guys
Taylor Reese
 2001The Fast and the Furious
Dominic Toretto
 2000Pitch Black
Richard B. Riddick
 2000Boiler Room
Chris Varick
 2000The Chronicles of Riddick: Into Pitch Black (TV Movie)
Richard B. Riddick
 1999The Iron Giant
The Iron Giant (voice)
 1998Saving Private Ryan
Private Caparzo
 1997Strays
Rick
 1995Multi-Facial (Short)
Mike
 1990Awakenings
Hospital Orderly (uncredited)





Comentarii

  1. Ador toate filmele cu acest actor , cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea belea e.......el si ceea ce face ::*

    RăspundețiȘtergere
  3. mare talent de barbat.mancaias ciocu lui de piesa ce e.si ce roluri joak de smecher.il ador,il iubesc si mai sunt si obsedata de el pe deasupora...

    RăspundețiȘtergere
  4. e tare dar ce spune angi aici ... e prea d tot cred ca...dak ar fi in fata ei ar fi prapad :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. the best suuper actor frate

    RăspundețiȘtergere
  6. MAaaare actor shi la prpriu shi la figurat omu'

    RăspundețiȘtergere
  7. cul daa tareee superr

    RăspundețiȘtergere
  8. cel mai bun actor descarc toate filmele cu el :x:X

    RăspundețiȘtergere
  9. eeeeeeeeeee tare de tot

    RăspundețiȘtergere
  10. e belea un super actor gigele......

    RăspundețiȘtergere
  11. cel mai tare actor iar cel mai tare film in care a jucat este Fast and Furious

    RăspundețiȘtergere
  12. cel mai tare actor pe care la-m cunoscut vreodata

    RăspundețiȘtergere
  13. Pff:X
    Prea tare DOMNU' :x:x

    RăspundețiȘtergere
  14. frumos inteligent aratos are toate calitatile unui barbat bun

    RăspundețiȘtergere
  15. prea tare vere merita vazut orice film al lui

    RăspundețiȘtergere
  16. unul dintre preferati mei il IUBESC pt tot ceea ce face

    RăspundețiȘtergere
  17. sa nu lase garda jos la actorie e cel mai tare ar fi pacat sa nu mai scoata filme

    RăspundețiȘtergere
  18. "babylon a.d." si "a man apart".cele mai tari filme cu vin diesel...

    RăspundețiȘtergere
  19. va-ti linge voi sa il atingeti macar pe pl:)))

    RăspundețiȘtergere
  20. am aproape toate filmele lui imi plac f mult

    RăspundețiȘtergere
  21. pasarica de om pe drepte....:))

    RăspundețiȘtergere
  22. iubesc filmele cu el este belea si dragut :-x

    RăspundețiȘtergere
  23. Este un actor fff bun si ador toate filmele cu el!

    RăspundețiȘtergere
  24. THE BEST OF THE BEST VIN DIESEL , :X esti cel ma tare

    RăspundețiȘtergere
  25. e tare de tot abia astept sa apara fast and furios 5:)

    RăspundețiȘtergere
  26. bello ragazzo e buon attore,volessi fare l'atrice solo x giocare in qualche film con lui

    RăspundețiȘtergere
  27. daca gasiti un actor mai smecher ca el...sa ma sunati ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X no comment!

    RăspundețiȘtergere
  29. e cel mai tare ma uit la toate filmele lui poate ca si in reluare......e tare Vin Diesel mai am un pik si sunt exact ca el

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)