The Simpsons Movie (Film 2007) Simpsonii - filmul

Trailer oficial la filmul animatie "The Simpsons Movie" 2007 cu actorii: Dan Castellaneta, Nancy Cartwright si Julie Kavner. Descriere si data de lansare pentru filmul "Simpsonii - filmul".


Dupa 18 sezoane, 400 de episoade si numeroase premii (printre care Premiul Peabody, 23 de premii Emmy si titlul de "cel mai bun serial al secolului XX" acordat de Time), The Simpsons ajunge pe marele ecran.

De data aceasta, Homer trebuie sa salveze orasul Springfield de o catastrofa pe care el insusi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer - un porc - si depozitul de deseuri radioactive din Springfield, o combinatie care declanseaza o calamitate un dezastru fara precedent in istoria orasului. Ca urmare, Marge este furioasa pe prostia momumentala a lui Homer si o banda de indivizi dornici de razbunare ataca casa familiei Simpson.

Locuitorii orasului Springfield au toate motivele sa-l urasca pe Homer. De asemenea, catastrofa provocata de Homer atrage atentia presedintelui SUA Arnold Schwarzenegger si a sefului Agentiei de Protectie a Mediului, Russ Cargill, care elaboreaza un plan de actiune. in timp ce soarta orasului si a intregii lumi atarna in balanta, Homer trece printr-o faza de pocainta, cerandu-si iertare de la Marge, incercand sa-si reuneasca familia despartita dupa ce fugise de atacatori si sa-si salveze orasul.

Regia
David Silverman

In rolurile principale
Dan Castellaneta, Nancy Cartwright, Julie Kavner, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Pamela Hayden, Tress MacNeille

Gen
Animatie, Comedie

Premiera in Romania
27.07.2007

Trailerul filmului "The Simpsons Movie" - 2007Comentarii

  1. mi-a placut filmul, a fost destul de haios. cu binecunoscutele glume tampite din Simpsons

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut si mie!
    ce sa spun The Simpsons, pur si simplu :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

The Expendables 3 (2014) - Eroi de sacrificiu 3

"Iron Man 3" 2013 - trailer film

Ratatouille (Film 2007)