Trailere Filme 2019

Trailere, clipuri si video promotionale la filmele care vor avea premiera in anul 2019. Ultimele filme, trailere si clipuri adaugate pe site, filme care vor fi lansate de studiourile de la Hollywood in anul 2019.

2018 a fost un an ok pentru lumea filmelor. Cu toate astea, 2019 se anunta un an excelent in cinematografie cu filme cu buget mare care promit sa ne scoata din casa in fiecare weekend pentru a viziona un nou film. Pentru a va ajuta, am pus aici toate trailere la filmele care credem noi ca merita sa fie vazute in 2019.

Desi in ianuarie avut filme bune precum Glass, Replicas, Serenity, Mary Queen of Scots, The House That Jack Built sau The Upside, asteptam in februarie si in restul anului 2019, filme din ce in ce mai bune. Asteptam filme bune precum "Everybody Knows cu Penelope Cruz si Javier Bardem", "Alita: Battle Angel cu Jennifer Connelly si Christoph Waltz", "How to Train Your Dragon: The Hidden World cu Cate Blanchett si Gerard Butler", "Captain Marvel cu Brie Larson si Samuel L. Jackson", "Avengers: Endgame cu toti super eroii deja foarte cunoscuti" si multe alte filme care speram sa ne faca viata mai frumoasa.Trailere filme Februarie 2019

How to Train Your Dragon 3: The Hidden World - Cate Blanchett si Gerard Butler
Când Hiccup descoperă că Toothless nu este singurul dragon Night Fury, el trebuie să caute "Lumea ascunsă", o utopie secretă a dragonilor, înainte ca un tiran pe nume Grimmel să il găsească.

Vezi si How to Train Your Dragon 2 2010.Serenity - Matthew McConaughey si Anne Hathaway
Baker Dill (Matthew McConaughey) este un căpitan de barcă de pescuit care face tururi pe o enclavă liniștită, tropicală numită insula Plymouth. Viața lui liniștită este zdruncinată, totuși, când fosta sa soție Karen (Anne Hathaway) îl urmărește cerandu-i disperată ajutorul.

Trailere filme Ianuarie 2019

Glass - James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson
Regizorul M. Night Shyamalan reunește narațiunile celor două filme originale - Unbreakable lansat in anul 2000 și Split in 2016, - într-un thriller exploziv realizat dupa benzile desenate: numit Glass.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Angelina Jolie

Jason Statham - biografie, download filme si lista filme

Milla Jovovich

Johnny Depp - biografie si lista cu filme

Vin Diesel - Biografie, lista cu filme, poze, wallpapers

Lista actori