News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Sisters (Film 2015) - Surori bune şi nebune

marți, 19 ianuarie 2016

Film 2015 "Sisters" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Surori bune şi nebune". Actorii principali in filmul "Sisters" sunt: Tina Fey si Amy Poehler.

Actori: Tina Fey, Amy Poehler, James Brolin, John Leguizamo, John Cena, Dianne Wiest, Heather Matarazzo, Kate McKinnon

Regizor: Jason Moore

Scenaristi: Paula Pell

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:
In America - 18 Decembrie 2015
In Romania - 1 Ianuarie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: The Nest

Producator: Little Stranger

Descriere film: Două surori află că părinții lor vor să scoată la vânzare casa în care au copilărit și decid să dea o ultimă petrecere acolo.

Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE ȘI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Tina Fey este producătoarea comediei, alături de Jay Roach (Meet the Parents) și John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producător executiv alături de Jeff Richmond și Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).

Trailerul filmului Sisters - Surori bune şi nebune

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website