News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Ralph Fiennes

joi, 28 ianuarie 2016

 Biografie

 Actorul britanic Ralph Fiennes  s-a nascut pe 22 decembrie 1962 in Suffolk, Anglia si a devenit cunoscut datorita rolului Amon Goeth din filmul de Oscar, Schindler's List / Lista lui Schindler. Filmul a fost realizat in 1993 iar in 1994 a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, iar prestatia englezului Ralph Fiennes a fost rasplatita cu o nominalizare.

L-ati mai putut vedea in filme ca: The English Patient, in seria Harry Potter si Skyfall alaturi de Daniel Craig.
In 2015 a jucat in filmelel National Theatre Live: Man and Superman si Spectre alaturi de acelasi Daniel Craig iar pentru 2016 pregateste Flying Horse si Hail, Caesar!.

Filme regizate de Ralph Fiennes

The Invisible Woman  (2013)
Coriolanus  (2011)

Filmografie - producător

Coriolanus  (2011)

Filme si seriale in care a jucat actorul Ralph Fiennes

Flying Horse  (2016) - Eadweard Muybridge
Hail, Caesar! / Ave, Cezar!  (2016) - Laurence Lorenz
Kubo and the Two Strings  (2016)
A Bigger Splash  (2015) - Harry
National Theatre Live: Man and Superman  (2015) - John Tanner / Don Juan
Spectre  (2015) - M
A Month in the Country /  (2014)
The Grand Budapest Hotel / Hotel Grand Budapest (2014) - M. Gustave
The Invisible Woman  (2013) - Charles Dickens
Great Expectations / Marile speranţe (2012) - Magwitch
Skyfall / 007: Coordonata Skyfall (2012) - Gareth Mallory
Wrath of the Titans / Furia titanilor (2012) - Hades
Coriolanus  (2011) - Coriolanus
Coronet /  (2011) - Guy
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 / Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2 (2011) - Lordul Voldemort
Page Eight / Pagina opt (2011) - Alec Beasley
Cemetery Junction / Timpuri bune (2010) - Kendrick
Clash of the Titans / Înfruntarea titanilor (2010) - Hades
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I / Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I (2010) - Lord Voldemort
Nanny McPhee and the Big Bang / Nanny McPhee: Marea înfruntare (2010) - Lord Gray
The Wildest Dream  (2010) - George Mallory
In Bruges  (2008) - Harry









The Duchess / Ducesa (2008) - Ducele de Devonshire
The Hurt Locker / Misiuni periculoase (2008)
The Reader / Cititorul (2008) - Michael Berg
Harry Potter and the Order of the Phoenix / Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007) - Lordul Cap-De-Mort
Bernard and Doris / Bernard şi Doris (2006) - Bernard Lafferty
Land of the Blind  (2006) - Joe
Chromophobia / Cromofobia (2005) - Stephen Tulloch
Harry Potter and the Goblet of Fire / Harry Potter şi Pocalul de Foc (2005) - Lordul Cap-de-Mort
The Chumscrubber / Revolta Generatiei X (2005) - Michael Ebbs
The Constant Gardener / Prietenie absolută (2005) - Justin Quayle
The White Countess / Contesa de gheaţă (2005) - Todd Jackson
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit / Wallace şi Gromit: Blestemul iepurelui (2005) - Lordul Victor Quatermaine
Vapor  (2004)
Maid in Manhattan / Camerista (2002) - Christopher Marshall
Red Dragon / Dragonul Roşu (2002) - Francis Dolarhyde
Spider / Păienjeniş de nebunie (2002) - Dennis Cleg (Spider)
The Good Thief / Hoţul cinstit (2002) - Tony Angel
How Proust Can Change Your Life  (2000) - Marcel Proust
The Miracle Maker / Miracolele lui Iisus (2000) - Iisus (voce)
Onegin / Oneghin (1999) - Evgeny Onegin
Sunshine  (1999) - Ignatz Sonnenschein
The End of the Affair / Sfârşitul aventurii (1999) - Maurice Bendrix
The Avengers / Răzbunătorii (1998) - John Steed
The Prince of Egypt / Printul Egiptului (1998) - Ramses (voce)
Oscar and Lucinda / Oscar şi Lucinda (1997) - Oscar Hopkins
The English Patient / Pacientul englez (1996) - Laszlo de Almasy
Strange Days / Amintiri periculoase (1995) - Lenny Nero
Quiz Show / Cine stie castiga! (1994) - Charles Van Doren
Schindler's List / Lista lui Schindler (1993) - Amon Goeth
The Baby of Mâcon / Copilul din Macon (1993) - The Bishop's Son
The Cormorant  (1993) - John Talbot
HBO First Look  (1992) -  Himself (5 episodes, 1998-2007)
Wuthering Heights / La răscruce de vânturi (1992) - Heathcliff
Prime Suspect / Suspect de crima (1991) - Michael
A Dangerous Man: Lawrence After Arabia / T.E. Lawrence - Printul Arabiei (1990) - T. E. Lawrence
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website