News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Dirty Grandpa (Film 2016) - Bunicul dezlănţuit

marți, 26 ianuarie 2016

Film 2016 "Dirty Grandpa" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Bunicul dezlănţuit". Actorii principali in filmul "Dirty Grandpa" sunt: Robert De Niro si Zac Efron.

Actori: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Julianne Hough, Jeffrey Bowyer-Chapman, Jake Picking, Michael Hudson, Adam Pally, Mo Collins, Catherine Dyer

Regizor: Dan Mazer

Scenaristi: John Phillips

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:
In America - 22 Ianuarie 2016
In Romania - 5 Februarie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Dirty Papy

Producator: Lionsgate, QED International, Josephson Entertainment

Descriere film: Jason Kelly se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Trailerul filmului Dirty Grandpa - 2016 - Bunicul dezlănţuit
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website