News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Channing Tatum

duminică, 24 august 2014

Biografie Channing Tatum
Channing Tatum s-a nascut pe 26 aprilie 1980 in Cullman, Alabama, SUA si este un actor, dansator, model și producător de film american.

Și-a început cariera ca model și dansator. Pasiunea pentru actorie și-a descoperit-o atunci când a jucat în filmele She's the Man (2006), Step Up (2006), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) și Dear John (2010). S-a născut în Alabama.
Tatăl său, Kay, este un lucrător al liniilor aeriene, iar mama sa, Glenn Tatum, lucreayă în construcții. În familia sa se află rude irlandeze, franceze și nativi americani. La vârsta de șase ani familia sa s-a mutat în Mississippi, acolo unde s-a obișnuit și a iubit să trăiască la casă.

Este o fire atletică și a practicat în copilărie fotbal, fotbal american și arte marțiale. Când era în școală, cea mai mare atracție pentru el erau fetele, după cum însuși actorul a mărturisit. Și-a petrecut adolescența în Florida și a avut parte de educația catolică de la Liceul Catolic Tampa. A absolvit în 1998 și a fost declarat cel mai atletic licean. Bursa pe care a obținut-o la Glenville State College, din Virginia nu l-a încântat și a refuzat-o. S-a întors acasă și a avut cele mai bizare slujbe. A început ca stripper, sub numele "Chan Crawford".

În anul 2010 a declarat unui ziar australian că i-ar plăcea să se facă un film bazat pe experiența sa ca stripper: "Deja am și regizorul care se va ocupa de această idee. Este vorba de Nicolas Refn, căruia îi place la nebunie ideea", a declarat actorul. Mai târziu s-a mutat la Miami și și-a început cariera de model, având prezentări pentru Armani și Abercrombie & Fitch. Pentru că s-a înscris la mai multe agenții de modele, a avut chiar un contract pentru a apărea pe coperta revistei Vogue.

A fost ales de o revistă celebră pentru adolescenți în primii 50 Cei mai frumoși bărbați. A avut prezentări la Milano și New York. În același timp a început să joace în primele sale lungmetraje. A început cu un rol de dansator în videoclipul lui Ricky Martin "She Bangs", iar această colaborare i-a deschis seria colaborărilor pe partea de film.

In 2009 Channing Tatum joaca personajul Duke in filmul de actiune "G.I. Joe: The Rise of Cobra", personaj la care revine si in 2013 in continuarea acestui film: "G.I. Joe: Retaliation".

 In 2012 joaca in comedia de actiune "21 Jump Street" alaturi de Jonah Hill si revine cu acelasi rol si acelasi partener in 2014 in filmul 22 Jump Street.

In 2014 joaca in drama biografica Foxcatcher, film care primeste 5 nominalizari la Oscar si alte 3 la Glogul de Aur.

2015 il gaseste pe Channing Tatum implicat in 3 filme: "Jupiter Ascending" un film sf de actiune in care joaca alaturi de Mila Kunis, "Magic Mike XXL" alaturi de Joe Manganiello si in westernul lui Quentin Tarantino "The Hateful Eight", un alt film cu multe nominalizari la Oscar.

In 2016 il vom vedea in comedia "Hail, Caesar!" alaturi de Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson, Jonah Hill si Ralph Fiennes.










Filmografie
????    Gambit
2016    Hail, Caesar! - Ave, Cezar!
2015    The Hateful Eight - Cei opt odioși
2015    Magic Mike XXL
2015 - Jupiter Ascending - Ascensiunea lui Jupiter
2016 - X-Men: Apocalypse
2014 - Foxcatcher
2014 - Book of Life
2014 - 22 Jump Street - O alta adresa de pomina
2013 - Don Jon
2013 - White House Down - Alerta de grad zero
2013 - This Is the End - A venit sfârsitu'!
2013 - G.I. Joe: Retaliation - G.I. Joe: Represalii
2013 - Side Effects - Efecte adverse
2012 - Magic Mike - Mike Meseriasu
2012 - 21 Jump Street
2012 - The Vow - Jurământul
2011 - 10 Years
2011 - Haywire - Haywire: Cursa pentru supravietuire
2011 - The Eagle - Acvila legiunii a IX-a
2011 - The Son of No One - Fiul nimanui
2011 - The Dilemma - Cum s-o dai sa fie bine
2010 - Morgan and Destiny's Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo
2010 - Dear John
2009 - G.I. Joe: The Rise of Cobra - G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei
2009 - Public Enemies - Inamicii publici
2009 - Fighting - Hai! Ne Batem!
2008 - Stop-Loss - Pierderea libertatii
2008 - Step Up 2 the Streets - Dansul Dragostei 2
2007 - Battle in Seattle
2007 - The Trap
2006 - A Guide to Recognizing Your Saints
2006 - Step Up - Dansul dragostei
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website