News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

City of Ember - 2008

joi, 16 octombrie 2008


Ember - Orasul din adancuri (2008)

Bazat pe romanul omonim al scriitoarei americane Jeanne Duprau, "City of Ember" apartine categoriei filmelor de aventura fantastica si infatiseaza drama locuitorilor dintr-un oras subteran antic numit Ember, iluminat de un generator imens si planuit sa reziste numai 200 de ani, perioada care acum se apropie de sfarsit. Felinarele palpaie tot mai frecvent, iar generatorul care raspandise generatii intregi o lumina stralucitoare pe toate strazile orasului isi pierde treptat din putere si este pe cale sa se stinga pentru totdeauna.

Traditia orasului cere absolventilor sa se adune o data pe an in fata primarului si sa traga la sorti profesiile pe care le vor indeplini in viitor. Lina isi doreste sa devina mesager, in vreme ce colegul ei de clasa Doon Harrow vrea mai mult decat orice pe lume sa lucreze la Generator. Intamplarea face ca Doon sa traga biletul care ii dadea dreptul de a deveni mesager, in vreme ce Lina este sortita sa lucreze la Pipeworks, in apropierea Generatorului, motiv pentru care cei doi adolescenti isi schimba biletele intre ei si pun bazele unei trainice si frumoase prietenii. Atunci cand Lina descopera in casa bunicii ei o veche cutie metalica in care se aflau niste inscrisuri criptice ingalbenite de vreme, ii cere ajutorul lui Doon pentru a descifra continutul acestora si foarte curand isi dau seama amandoi ca salvarea orasului si a locuitorilor de intunericul vesnic sta in puterea lor si in dezlegarea misterului existentei acestui oras, ascuns in acele pagini deteriorate de trecerea timpului.

Regia
Gil Kenan

In rolurile principale
Bill Murray, Saoirse Ronan

Gen
Aventuri, Familie, Fantastic

Premiera in Romania
10.10.2008

Trailer City of Ember


Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

AI VAZUT NOUL FNY.RO?! Amuzant, haios si inteligent :)

Acum fny.ro are imagini amuzante, bancuri haioase si puzzle-uri inteligente.fny.ro - singurul site premium de fun din Romania

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Anonim
11 ianuarie 2009, 16:57

.

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website