News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Christian Clavier

joi, 4 octombrie 2007


Biografie:
Filme in care a aparut: Les Bronzes(1978), The Visitors (1993), Asterix and Obelix vs. Caesar (1999), Les Miserables (2001) si Just Visiting (2001).

Filmografie:
1. Prix à payer, Le (2007) .... Jean-Pierre Ménard
2. Auberge rouge, L' (2007) .... Pierre Martin
3. Entente cordiale, L' (2006) .... François de La Conche
4. Bronzés 3: amis pour la vie, Les (2006) .... Jérôme Tarayre
5. Kronprinz Rudolf (2006) .... Prime Minister Taaffe
6. Antidote, L' (2005) .... JAM
7. Enquête corse, L' (2004) .... Rémi François, dit Jack Palmer
8. Albert est méchant (2004) .... Patrick Lechat
9. Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés (2003) .... Edgar Lamarck
10. Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2002) .... Astérix
11. Napoléon (2002) .... Napoléon
12. Just Visiting (2001) .... André le Pâté
13. Misérables, Les (2000) .... Thénardier
14. Astérix et Obélix contre César (1999) .... Astérix
15. Couloirs du temps: Les visiteurs 2, Les (1998) .... Jacquouille la Fripouille/Jacques-Henri Jacquard/Prosper le Purineur/Jacouillet
16. Soeurs Soleil, Les (1997) .... Un spectateur
17. Anges gardiens, Les (1995) .... Père Hervé Tarain
18. Grosse fatigue (1994) .... Christian Clavier
19. Vengeance d'une blonde, La (1994) .... Gérard Bréha
20. Visiteurs, Les (1993) .... Jacquouille la Fripouille/Jacquard
21. Soif de l'or, La (1993) .... Urbain Donnadieu
22. Opération Corned-Beef, L' (1991) .... Jean-Jacques Granianski
23. Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les (1991) .... L'avocat
24. Gens ne sont pas forcément ignobles, Les (1990) .... Pierre
25. Fantômes sur l'oreiller (1989) .... Brice
26. Cigognes n'en font qu'à leur tête, Les (1989) .... Le petit chef de la DDASS
27. Mes meilleurs copains (1989) .... Jean-Michel Tuilier
28. Mieux vaut courir (1989) .... Simon
29. Palace (1988) .... Louis, le chef cuisinier
30. Vie dissolue de Gérard Floque, La (1987) .... Edouard
31. Twist again à Moscou (1986) .... Iouri
32. Été 36, L' (1986) .... Alexis
33. Tranches de vie (1985) .... L'ami du dragueur/Charles-Henri/L'amant anti-chien
34. Père Noël est une ordure, Le (1985) .... Katia
35. Papy fait de la résistance (1983) .... Michel Taupin
36. Rock 'n Torah (1983) .... Isaac Stern
37. Père Noël est une ordure, Le (1982) .... Katia
38. Elle voit des nains partout! (1982) .... Le fourbe
39. Babas Cool, Les (1981) .... Antoine Bonfils
40. Clara et les Chics Types (1981) .... Charles
41. Je vais craquer!!! (1980) .... Jérôme Ozendron
42. Cocktail Molotov (1980) .... Le Beatnick
43. Bronzés font du ski, Les (1979) .... Jerome
44. Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les (1979) .... L'homme du couple à la 2 CV
45. Bronzés, Les (1978) .... Docteur Jerome Tarere
46. Tortue sur le dos, La (1978)
47. Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine (1977) .... Le conteur
48. Dites-lui que je l'aime (1977) .... François
49. Des enfants gâtés (1977) .... Le réalisateur TV
50. Amour en herbe, L' (1977) .... L'ami joueur de cartes de Christian
51. Diable dans la boîte, Le (1977) .... Renaud
52. F... comme Fairbanks (1976)
53. Attention les yeux! (1976) .... Un flic/Cop
54. Que la fête commence... (1975) .... Le valet de l'auberge/Pickpocket
55. Bol d'air, Le (1975) .... Christian
56. An 01, L' (1973)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website