News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Angelica Bridges

miercuri, 3 octombrie 2007


Biografie:
Este casatorita cu faimosul jucator de hockey, din Canada, Sheldon Souray, ce a fost numit cel mai sexy barbat din breasla sa. A castigat mai multe premii ptentru frumusete, si a fost gasita de agentia de modelling Elite, cand canta la un radio din Orlando.

Filmografie:
1. Perfect Woman (2007) .... Sammi
2. Young Hollywood Awards (2005) .... Special Coorespondant
3. Baywatch: Hawaiian Wedding (2003) .... Taylor Walsh
4. The Month of August (2002) .... Emily
5. Do It for Uncle Manny (2002) .... Beautiful Redhead
6. Posljednja volja (2001) .... Nicole
7. Vegas, City of Dreams (2001) .... Masseuse
8. Mystery Men (1999) .... Furry
9. California Heat (1995) .... Lisa
10. The Least Likely Candidate (2004) .... Glory

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website