News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Amanda Detmer

miercuri, 3 octombrie 2007


Biografie:
Adorabila Amanda J. Detmer a luat mintile tuturor baietilor cand a aparut in roluri de adolescenta, in filme ca Boys and Girls(2000) si Final Destination(2000). In realitate, actrita trecuse de mult de varsta adolescentei, iar cariera ei academica era solidizata cu mult inainte de aparitiile pe ecrane.

Dupa ce a urmat California State University si-a luat diploma de master in arte frumoase la N.Y.U. In timp ce debutul ei cinematografic a fost un film de televiziune, Stolen Innocence(1995), s-a gandit sa-si completeze studiile. In 1999 apare in serialul tv To Serve and Protect.
Amanda a fost mereu distriuita in roluri blajine, care sa se potriveasca cu farmecul ei.

In 2001 apare in Saving Silerman si The Majestic. Primeste roluri secundare in comedii ca Big Fat Liar si Kiss the Bride.

Filmografie:
1. Making It Legal (2008)
2. American Crude (2007) .... Olivia
3. 1321 Clover (2007) .... Sharon Tuttle
4. You, Me and Dupree (2006) .... Annie
5. Final Move (2006) .... Amy Marlowe
6. Proof of Lies (2006) .... Christine Hartley
7. Lucky 13 (2005) .... Amy
8. Alone in a Crowd (2005)
9. Extreme Dating (2004) .... Lindsay Culver
10. Portrait (2004) .... Esther
11. Weekends (2004) .... Carolyn McIntyre
12. Picking Up & Dropping Off (2003) .... Jane
13. Patching Cabbage (2003) .... Rhonda
14. All Grown Up (2003)
15. Big Fat Liar (2002) .... Monty Kirkham
16. Kiss the Bride (2002) .... Danisa 'Danni' Sposato
17. Last Seen (2002) .... Jennifer Langson
18. Saving Silverman (2001) .... Sandy Perkus
19. The Majestic (2001) .... Sandra Sinclair
20. Reel Comedy: Saving Silverman (2001) .... Herself
21. Final Destination (2000) .... Terry Chaney
22. Boys and Girls (2000) .... Amy
23. A Little Inside (1999) .... Sarah Parker
24. Drop Dead Gorgeous (1999) .... Miss Minneapolis
25. To Serve and Protect (1999) .... Tyler Harris-Carr
26. Stolen Innocence (1995) .... Dannie Baldwin

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website