News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Wentworth Miller

luni, 24 septembrie 2007


Biografie:
Născut în Marea Britanie, crescut în Brooklin, New York, şi absolvent al Univeristăţii Princeton, Wentworth Miller este un tânăr actor foarte apreciat de criticii de la Hollywood atât pentru rolurile sale din seriale de televiziune, cât şi pentru cele din filme de lung metraj. Miller şi-a început cariera în spatele camerelor de filmat. După ce şi-a luat licenţa în literatură engleză, Wentworth s-a mutat în Los Angeles în primăvara lui 1995, unde a început să lucreze pentru o companie de producţie de seriale de televiziune. Aici şi-a dat seama că visul din copilărie de a deveni actor începe să prindă contur. A început să obţină scurte apariţii în seriale tv, printre care şi ”Buffy, spaima vampirilor”, ”Spitalul de urgenţă” şi ”Dinotopia”. Apoi a urmat rolul din ”Culoarea minciunii”, unde i-a avut parteneri de platou pe Anthony Hopkins şi Nicole Kidman, dar şi rolurile din ”Joan din Arcadia” şi ”Mesaje de dincolo”. În cele din urmă, talentul tânărului actor i-a determinat pe producătorii serialului ”Prison Break” să îi ofere lui Miller rolul principal din această producţie de top, rol care i-a adus în 2006 o nominalizare la premiile Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune.

Filmografie:
. Bolshoi Booze (2006) (în producţie).... Michael Scofield

2. Making of 'Prison Break' (2006) .... Michael Scofield
3. Stealth (2005) .... EDI
4. The Confession (2005) .... Husband/Prisoner
5. The Human Stain (2003) .... Young Coleman Silk
6. Underworld (2003) .... Dr. Adam Lockwood
7. Dinotopia (2002) .... David Scott
8. Room 302 (2001) .... Server #1
9. Romeo and Juliet (2000) .... Paris

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 4 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website