News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Vanessa L. Williams

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie:
Despre Vanessa Lynn Williams se poate spune ca a avut parte de una dintre cele mai spectaculoase si neasteptate reveniri din istoria show-business-ului. Dupa ce a castigat o bursa la Syracuse University pentru actorie, ea a parasit scoala incercand sa se descurce in show-business-ul din New York. A participat la concursuri de frumusete incepand cu 1984; a castigat premiul de Miss New York pentru ca mai apoi sa fie prima femeie de culoare care sa se poata mandri cu titlul de Miss America. La scurt timp a fost nevoita sa renunte la titlu datorita unor poze nud din revista Penthouse (in ciuda faptului ca pozele fusesera facute inainte de castigarea vreunor titluri). Desi multi au afirmat ca intraga ei cariera isi atinsese apogeul, ea a demonstrat contrariul. A profitat de o ocazie si a scos doua albuma de succes ("The Comfort Zone" and "The Sweetest Days") dupa care a participat in seriale de televiziune, videoclipuri ajungand pana la lung-metraje de succes precum Soul Food (1997), Shaft (2000) sau Johnson Family Vacation (2004)

Filmografie:
1. Johnson Family Vacation (2004) .... Dorothy Johnson
2. Beck and Call (2004) .... Zoe
3. Keep the Faith, Baby (2002) .... Hazel Scott
4. WW3 (2001) .... M.J. Blake
5. Shaft (2000) .... Carmen Vasquez
6. A Diva's Christmas Carol (2000) .... Ebony Scrooge
7. Don Quixote (2000) .... Dulcinea/Aldonza
8. The Courage to Love (2000) .... Mother Henriette Delille
9. Light It Up (1999) .... Audrey McDonald
10. The Adventures of Elmo in Grouchland (1999) .... Queen of Trash
11. Dance with Me (1998) .... Ruby Sinclair
12. Futuresport (1998) .... Alexandra 'Alex' Torres
13. Hoodlum (1997) .... Francine Hughes
14. Soul Food (1997) .... Teri
15. The Odyssey (1997) .... Calypso
16. Eraser (1996) .... Lee Cullen
17. Bye Bye Birdie (1995) .... Rose Alvarez
18. Nothing Lasts Forever (1995) .... Dr. Kathy 'Kat' Hunter
19. Score with Chicks (1994)
20. The Jacksons: An American Dream (1992) .... Suzanne de Passe
21. Stompin' at the Savoy (1992) .... Pauline
22. Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) .... Lulu Daniels
23. Another You (1991) .... Gloria
24. Perry Mason: The Case of the Silenced Singer (1990) .... Terri Knight
25. The Kid Who Loved Christmas (1990) .... Lynette Parks
26. Full Exposure: The Sex Tapes Scandal (1989) .... Valentine Hayward
27. Under the Gun (1988) .... Samantha Richards
28. The Pick-up Artist (1987) .... Rae, Girl with Dog

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website