News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Film Troy - Troia (2004) cu Brad Pitt, Eric Bana si Orlando Bloom

duminică, 9 septembrie 2007


Troia (2004

De-a lungul timpului, oamenii au purtat rãzboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare - si altele pentru iubire.

În Grecia anticã, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (Orlando Bloom) si Elena (Diane Kruger), Regina Spartei, genereazã un rãzboi care va devasta o civilizatie.

Când Paris o rãpeste pe Elena sotului ei, Regelui Menelau (Brendan Gleeson), aceasta este o insultã care nu poate fi suportatã. Mândria familialã spune cã un afront adus lui Menelau este un afront fratelui sãu, Agamemnon (Brian Cox), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena înapoi din Troia, pentru a apãra onoarea fratelui sãu.

De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este coruptã de aviditatea lui coplesitoare- trebuie sã cucereascã Troia pentru a câstiga zona egeeanã, asigurând astfel suprematia vastului sãu imperiu.

Fortãreata, sub comanda Regelui Priam (Peter O'Toole) apãratã de puternicul print Hector (Eric Bana), este o citadelã pe care nici o armatã nu a reusit sã o înfrângã. Un singur om reprezintã cheia victoriei sau a înfrângerii Troiei - Ahile (Brad Pitt), considerat unul dintre cei mai mari luptãtori în viatã.

Arogant, rebel si aparent invincibil, Ahile nu are devotament fatã de nimic si de nimeni, cu exceptia propriei glorii. Nevoia lui nestãvilitã de renume etern este cea care îl determinã sã atace portile Troiei sub steagul lui Agamemnon - dar iubirea va fi în final cea care îi decide soarta.

Regia
Wolfgang Petersen

In rolurile principale
Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Diane Kruger, Sean Bean, Peter O'Toole, Brian Cox,

Gen
Actiune, Drama, Razboi

Premiera in Romania
14.05.2004

Trailerul filmului Troy (2004)

Colectie de filme, Download filme 2009, Descarca filme 2010, Lista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website